Hvilket materiale brukes til bilpolering

- 2021-11-11-

Materialene som brukes tilbilpoleringinkludere poleringsmaskiner, polering av klebrige disker, slik som ullskiver, kaninhårskiver, svampeskiver, etc., slipemidler, maskeringsfilmer, papirtape osv. Vanligvis, etter at poleringen er fullført, kreves voksing eller forsegling eller belegg.
Etter sprøyting kan overflaten av bilen vises grove partikler, sandpapirmerker, flytemerker, anti-hvitt, appelsinskall og andre små defekter på overflaten av malingsfilmen. For å kompensere for disse feilene utføres vanligvis sliping og polering etter sprøyting for å forbedre malingsfilmen. Speileffekten oppfyller kravene til lysstyrke, glatthet og skjønnhet.
Bilpoleringstrinn: 1. Rengjør hele bilen. Bruk en malingsrens med sterkt rengjøringsmiddel for å rengjøre hele kjøretøyet. Når du bruker rengjøringsmidlet, unngå at partikkelstøv forårsaker nye riper under sliping.
2.Polertmed vann sandpapir. For defekter som grove korn, fine sandpapirmerker, flytemerker etc. på den belagte overflaten, legg en liten gummifôrblokk med vannsandpapir dynket i vann før polering, og poler den lett til den er jevn.
3. Grov og fin sliping. Bruk en maskinkvern for å tilsette grov slipepasta for å grovmale sporene av vannslipepapir; legg deretter slipepasta til polering for finpolering.
4. Polering. Bruke en mekanisk poleringsmaskin, pluss speiloverflatebehandlingsmiddel for å kaste bort spinnavtrykket som er etterlatt av grovslipepastaen, for å oppnå effekten av speilpoleringav malingsfilmen.

5. Manuell polering. Etter sliping og polering, tørk av poleringspastaen, og tørk umiddelbart av alle de polerte delene med bomullsgarn dyppet i lakkvoks, og bruk deretter tørt bomullsgarn til å tørke av overflødig glassvoks for å gjøre malingsoverflaten lys og vakker.