Påføring av ultrafiolett desinfeksjonslampe

- 2021-10-25-

(1) ved bruk av overflatesterilisering er UV-overflatesteriliseringsutstyr mye brukt i mat, elektronikk, halvledere, flytende krystallskjerm, plasma-TV, krystallvibrator, presisjonsenheter, kjemisk, medisinsk, helse, biologisk, drikke, landbruk og annet Enger. UV-lyskilde bestråling mat, materialer og andre overflater, med rask, effektiv, forurensningsfri steriliseringseffekt, for å opprettholde den høye kvaliteten på produktene. Sammenlignet med den tradisjonelle steriliseringsmetoden har overflatesterilisering egenskapene til rask sterilisering, kontinuerlig behandling og batchbehandling, enkel betjening, miljøvern uten sekundær forurensning.

(2) Bruk i vannbehandling. Bruken av UV-steriliseringslampe for vannbehandling har nedsenking og strømning to metoder, direkte sette UV-lampen i vannet, kjent som nedsenking; Den ultrafiolette lampen brukes i huset, som kalles overløp. Hovedmetoden er overløp. Arbeidsprinsippet til overløpsutstyret er at vannstrømmen med en viss trykkhastighet generert av vannpumpen passerer gjennom kvartshylsen utenfor den ultrafiolette strålen, og den ultrafiolette strålen produsert av den ultrafiolette lampen desinfiserer og steriliserer vannet. Dens karakteristikk er at vannstrømningshastigheten er veldig rask, vanligvis i kvartsbelegget er strømningen ikke mer enn 1s, så den ultrafiolette intensiteten til steriliseringslampen er veldig høy, krever vanligvis overflateintensiteten på mer enn 3000UW /cm2.

(3) Søknad i medisinsk miljø helse. Bruken av ultrafiolett desinfeksjonslampe for å sterilisere luften har vært på sykehuset i flere tiår, det er statisk luft direkte bestråling metode og flow luft desinfeksjon metode. Statisk luft direkte belysning metoden bruker ultrafiolett desinfeksjon lampe direkte belyse, dens mangel er stedet som bestråling ikke kan desinfisere, personen kan ikke være tilstede når desinfiseres. Flow luftdesinfeksjonsmetoden bruker dynamisk luftdesinfeksjonsmaskin, denne typen desinfeksjonsmaskin kan bare gjøre opp for de to ovennevnte defektene. Arbeidsprinsippet til mobil luftdesinfeksjonsmaskin er å sterilisere luften i desinfeksjonsmaskinen gjennom innendørs luftsirkulasjon, for å oppnå formålet med luftdesinfeksjon i hele rommet. Strukturen til denne typen desinfeksjonsmaskin er for det meste hentet fra skallet til innendørsmaskinen til husholdningsklimaanlegg. Flow luftdesinfeksjonsmaskin, har utviklet seg til en rekke desinfeksjonsutstyr, inkludert steriliseringsluftkondisjonering, luftrenser og så videre. Bruk av produkter som kun brukes på sykehus har også blitt populært, og de har flyttet til hjem, kontorer og offentlige steder. Funksjonen er også diversifisert, produktene som kun brukes til sterilisering kan brukes til helsetjenester, forebygging, bli helserelaterte produkter.