Prinsippet for rengjøringssvamp

- 2021-10-13-

Svamprengjøring trenger bare vann, ingen vaskemiddel, super dekontaminerende, tidsbesparende, arbeidsbesparende, praktisk, forsiktig tørk kan fjerne flekker.

Svamp med høy tetthet og tradisjonell måte å rengjøre henholdsvis den største på, den vedtar den fysiske mekanismen for dekontaminering, stol på svampen inne i nanokapillærhullstrukturen, tørkes av i prosessen med automatisk adsorpsjonsmateriale på overflaten av det gamle smuss, som utallige super ministøvsuger i arbeid, kun vann, ingen støvsuger kan enkelt fjerne smuss. Rengjøringssvamp har 99,9% naturlig antibakteriell effekt, inneholder ikke kjemisk rengjøringsmiddel, giftfri og ufarlig, supereffektiv, skader ikke hender, er både økonomiske og miljøvernegenskaper til produktet.

Ren svamp skader ikke overflaten av materialet, skader ikke huden, forblir ikke, er et miljøvernprodukt. Rengjøringssvampen kan kuttes vilkårlig i forskjellige størrelser for å lette bruken av forskjellige gjenstander eller skoper. Bruken av en rengjøringssvamp er veldig enkel, så lenge den inneholder nok vann, som et viskelær, kan du fjerne smuss.

Den generelle spesifikasjonen er et stykke på 120*90*30MM, kan også tilpasses i henhold til din størrelse.