Vil vask av bilen med svamp skade lakken?

- 2022-06-28-

Nå er flere og flere bileiere bekymret for rensligheten på bilens eksteriør. Å kjøpe et bilvaskverktøy er enda mer et problem. Vil vaskesvampen skade den originale billakken?


Den generelle familiebilen vaskes en gang i uken, enten det er for å gå til bilskjønnhetssalongen for rengjøring eller gjøre det selv, vil du bruke rengjøringsverktøy. Generelt bilverktøy inkluderer svamper og håndklær, som begge spiller en viktig rolle i bilvask. Som vi alle vet, er det viktigste for bilvaskeverktøy vannabsorpsjon. Svamper er iboende gode til å absorbere vann. Bruk asponge for å fjerne gjenstridige flekker fra bilkarosseriet mens du bruker vaskehallen. Vanskelige flekker på kroppen vil bli absorbert i hullene i svampen. På dette tidspunktet vil ikke svampen skade den originale billakken, og ha en god renseeffekt.


Men ikke tørk av kroppen med svampen etter det rene vannet. Fordi svampen vil ha mye sediment adsorbert på seg på dette tidspunktet, hvis svampen tørkes av kroppen på dette tidspunktet, er det mulig at den fine sanden og sanden vil skrape malingsoverflaten på kroppen med små spor. En god måte er å tørke av vannet med et rent håndkle etter at kroppen har passert vannet.

 

Det er verdt å nevne at noen bileiere går til bilvask skjønnhetsbutikker for bilvask. For å spare kostnader, vasker noen virksomheter ikke svampene og håndklærne som har vært brukt mange ganger, og fortsetter å betjene neste bil. Slam og sand på disse håndklærne og svampene kan lett sette spor på bilen. Når vi velger en bilvaskebutikk bør vi derfor velge en skjønnhetsbutikk med godt rykte til å vaske bilen.