Hvordan bade kjæledyret ditt ordentlig

- 2022-04-06-

Børst kjæledyret ditt

 

Før du tar et bad, børst forsiktig hele kroppen til kjæledyret igjen, den ene siden er for å unngå sammenfiltring og gre avfallshår, den andre er å sjekke om hunden har traumer.

 

Bekreft at vanntemperaturen

 

Før du tar et bad, bør du justere vanntemperaturen først, og deretter sette kjæledyret ditt i vannet. Den upassende vanntemperaturen vil gjøre dem redde, noe som vil føre til den psykologiske skyggen av å være redd for å ta et bad. Vanntemperaturen egnet for kjæledyr er litt høyere enn for mennesker.

 

Skyll kjæledyret ditt

 

Når du bader kjæledyr, bør eiere skru ned vannstrømmen og dekke dusjhodet med hendene. La vannet renne gjennom fingrene og feste seg til kjæledyrets kropp, bløtlegg håret og gjør at det føles mye mildere for kjæledyret ditt.

 

Påfør vaskemiddel for kjæledyr

 

Gni vaskemiddelet inn i et skum, klø deretter forsiktig på kjæledyrets kropp og påfør boblene jevnt i kjæledyrets hår. Men pass på å unngå ansiktet, slik at skummet ikke kommer inn i øyne eller munn og nese.

 

Tørke

 

De fleste kjæledyr vil tørke seg selv, og deretter eieren med et stort håndkle, med trykktørking, noe som kan redusere tørketiden. På denne tiden ønsker også å tørke fuktigheten i ører, nese, øyne.

 

Fønt hår

 

Dette er et veldig nødvendig skritt, ellers har kjæledyr en tendens til å få hårballer. Når du føner pels rundt ansiktet ditt, hold luftvolumet lavt og vekk fra kjæledyret ditt med omtrent 10 centimeter for å unngå å skremme kjæledyret ditt. Ikke blås luften direkte inn i kjæledyrets ansikt. Når den har tørket helt, børst på nytt.


Hunde tørkehåndklær forkle for kvinner menn med lomme, valpehåndklær for små mellomstore hunder